Despre SCHWARTZ MEDICAL BEAUTY

Fie că va doriţi o schimbare a înfăţişării dumneavoastră, sau doar să apelaţi la diverse procedee nonchirurgicale, SCHWARTZ MEDICAL BEAUTY va pune la dispozitie vasta experienta acumulata pe parcursul activitatii sale, deprinzand abilităţile tehnice şi artistice care se impun pentru a ajunge la rezultatul mult dorit de dumneavoastra.

Dr. VICTOR SCHWARTZ

Toate tratamentele estetice sunt efectuate de catre dr. Victor Schwartz, medic estetician. Dr. Victor Schwartz este specializat in Medicina Estetica la Milano, in Lifting Facial nonchirurgical la Academia Europeana de Medicina Estetica din Irlanda si a dobandit numeroase specializari in Israel, una dintre cele mai avansate tari in estetica!

Schwartz Medical Beauty, imbinanad rafinamentul, modernitatea, tehnicitatea si siguranta, nu va propune un elixir, ci dimpotriva o chirurgie perfectionata, precisa si functionala, avand ca unic scop ameliorarea fetei sau siluetei dumneavoastra, practicata de Dr. Victor Schwartz, medic primar chirurgie plastica, rezultatele obtinute avand ca urmare o reputatie buna dar si aprecieri deosebite din partea unor chirurgi considerati ca si « legende vii » in domeniu.

Deşi medicina este o disciplină fundamentată ştiinţific, simţul artistic al chirurgului este cel care îşi pune amprenta asupra rezultatului final al intervenţiei. Dr. Victor Schwartz este în măsură de a recurge la cel mai modern arsenal de procedee terapeutice pentru a vă atinge scopul propus, fiecare pacient primind atenţia şi îngrijirea de care are nevoie.